Продавець Майстерня пічників розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
8 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

впередназад
Тандир утеплений, фото 2Тандир утеплений, фото 3Тандир утеплений, фото 4Тандир утеплений, фото 5Тандир утеплений, фото 6

Тандир утеплений

  • Під замовлення
clockВідправка з 02 червня 2024

24 000 

Тандир утеплений
Тандир утепленийПід замовлення
24 000 
+380 (95) 903-35-05
  • +380 (68) 792-02-20
  • +380 (63) 209-88-78
+380 (95) 903-35-05
  • +380 (68) 792-02-20
  • +380 (63) 209-88-78
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Тандир - це реальна альтернатива мангалу, до того ж ще й з низкою переваг, а саме: заклавши м'ясо в тандир, Вам немає ніякої необхідності стежити за його приготуванням, так як м'ясо готується не на відкритих вугіллі, а запікається від жару розігрітих стінок. При цьому, після приготування м'ясо має приємний запах диму і смак страви приготованого на багатті.

А утеплений тандир в рази краще стандартного так як має два корпуси між яких прокладений утеплювач. Дана конструкція збільшує час тепловіддачі вироби, що дозволяє запікати великі обсяги м'яса.

Представлені у нас тандири мають наступні розміри:

Висота - 115 см;

Діаметр корпусу - 85 см;

Діаметр горловини - 30 см;

Товщина стінок, не менше - 15 см;

Вага - 190 кг

Приємним бонусом наших тандирі є те, що верхня кришка відкидається на направляючої і Вам немає ніякої необхідності піднімати її або шукати місце, де її покласти.

У комплектацію входить совок і кочерга. Додатково Ви можете придбати жароотсекатель, а так само грати для овочів і риби.

Жароотсекатель - це диск з шамотної глини, яким накриваються вугілля всередині тандира, для додання м'ясу більшого аромату диму.

Як же готувати страви в тандирі?! Закладаємо всередину дрова і розігріваємо його до моменту, коли сажа на його внутрішніх стінках побіліє - це означає, що тандир готовий до використання. Вигрібаємо вугілля і закладаємо м'ясо. М'ясо всередину тандира закладається на шампурах, які вставляються в спеціальні отвори на кришці тандира. У середньому м'ясо курки готується приблизно 30 хвилин, м'ясо свинини - 40, але в загальному - це справа вправності. Якщо ви хочете більш продымленное м'ясо, то на дні тандира залишаємо трохи вугілля і накриваємо їх жароотсекателем.

Купуйте тандири у нас і насолоджуйтесь своїми улюбленими стравами!

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
МатеріалШамотна глина
Висота загальна1150 мм
Діаметр горловини300 мм
Вага190 кг
Об`єм85 л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 24 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner