Тандир - це реальна альтернатива мангалу, до того ж ще й з низкою переваг, а саме: заклавши м'ясо в тандир, Вам немає ніякої необхідності стежити за його приготуванням, так як м'ясо готується не на відкритих вугіллі, а запікається від жару розігрітих стінок. При цьому, після приготування м'ясо має приємний запах диму і смак страви приготованого на багатті.
А утеплений тандир в рази краще стандартного так як має два корпуси між яких прокладений утеплювач. Дана конструкція збільшує час тепловіддачі вироби, що дозволяє запікати великі обсяги м'яса.
Представлені у нас тандири мають наступні розміри:
Висота - 115 см;
Діаметр корпусу - 85 см;
Діаметр горловини - 30 см;
Товщина стінок, не менше - 15 см;
Вага - 190 кг
Приємним бонусом наших тандирі є те, що верхня кришка відкидається на направляючої і Вам немає ніякої необхідності піднімати її або шукати місце, де її покласти.
У комплектацію входить совок і кочерга. Додатково Ви можете придбати жароотсекатель, а так само грати для овочів і риби.
Жароотсекатель - це диск з шамотної глини, яким накриваються вугілля всередині тандира, для додання м'ясу більшого аромату диму.
Як же готувати страви в тандирі?! Закладаємо всередину дрова і розігріваємо його до моменту, коли сажа на його внутрішніх стінках побіліє - це означає, що тандир готовий до використання. Вигрібаємо вугілля і закладаємо м'ясо. М'ясо всередину тандира закладається на шампурах, які вставляються в спеціальні отвори на кришці тандира. У середньому м'ясо курки готується приблизно 30 хвилин, м'ясо свинини - 40, але в загальному - це справа вправності. Якщо ви хочете більш продымленное м'ясо, то на дні тандира залишаємо трохи вугілля і накриваємо їх жароотсекателем.
Купуйте тандири у нас і насолоджуйтесь своїми улюбленими стравами!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Шамотна глина |
Висота загальна | 1150 мм |
Діаметр горловини | 300 мм |
Вага | 190 кг |
Об`єм | 85 л |
- Ціна: 24 000 ₴