Кошик
4 відгуків
Тандир #5, фото 1
Тандир #5, фото 2Тандир #5, фото 3

Тандир #5

  • В наявності

10 000 грн.

Тандир #5
Тандир #5В наявності
10 000 грн.
Купити
+38 095 903 35 05
  • +38 068 792 02 20
  • +38 057 372 50 31
Купити
+38 095 903 35 05
  • +38 068 792 02 20
  • +38 057 372 50 31
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Тандир - це реальна альтернатива мангалу, до того ж ще й з низкою переваг, а саме: заклавши м'ясо в тандир, Вам немає ніякої необхідності стежити за його приготуванням, так як м'ясо готується не на відкритих вугіллі, а запікається від жару розігрітих стінок. При цьому, після приготування м'ясо має приємний запах диму і смак страви приготованого на багатті.

Розміри:

Загальна висота

105 см

Вага

150 кг

Товщина стінки корпусу

8 см

Висота без кришки

85 см

Діаметр горловини

40 см

Діаметр корпусу виробу

70 см

Обсяг

130 л

Глибина

60 см

Приємним бонусом наших тандирі є те, що верхня кришка відкидається на направляючої і Вам немає ніякої необхідності піднімати її або шукати місце, де її покласти.

У комплектацію входить совок і кочерга. Додатково Ви можете придбати жароотсекатель, а так само грати для овочів і риби.

Жароотсекатель - це диск з шамотної глини, яким накриваються вугілля всередині тандира, для додання м'ясу більшого аромату диму.

Як же готувати страви в тандирі?! Закладаємо всередину дрова і розігріваємо його до моменту, коли сажа на його внутрішніх стінках побіліє - це означає, що тандир готовий до використання. Вигрібаємо вугілля і закладаємо м'ясо. М'ясо всередину тандира закладається на шампурах, які вставляються в спеціальні отвори на кришці тандира. У середньому м'ясо курки готується приблизно 30 хвилин, м'ясо свинини - 40, але в загальному - це справа вправності. Якщо ви хочете більш продымленное м'ясо, то на дні тандира залишаємо трохи вугілля і накриваємо їх жароотсекателем.

Купуйте тандири у нас і насолоджуйтесь своїми улюбленими стравами!

 

 

Характеристики
Основні
МатеріалШамотна глина
Інформація для замовлення
  • Ціна: 10 000 грн.