Продавець Майстерня пічників розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
8 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 31.05).

Тандир #5, фото 2Тандир #5, фото 3

Тандир #5

  • Під замовлення
clockВідправка з 19 червня 2024

16 000 ₴

Тандир #5
Тандир #5Під замовлення
16 000 ₴
+380 (95) 903-35-05
  • +380 (68) 792-02-20
  • +380 (63) 209-88-78
+380 (95) 903-35-05
  • +380 (68) 792-02-20
  • +380 (63) 209-88-78
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Тандрир — це реальна альтернатива мангалу, до того ж і з низкою переваг, а саме: заклавши м'ясо в тандир, Вам нема жодної потреби стежити за його приготуванням, оскільки м'ясо готується не на відкритих вугіллі, а запікається від жару розігрітих стінок. Водночас, після приготування м'ясо має приємний запах диму та смак страви, приготованої на багатті.

 Розміри:

Висота загальна

105 см

Вага

180 кг

Товщина стінки корпусу

8 см

Висота без кришки

85 см

Діаметр горловини

40 см

Діаметр корпусу виробу

75 см

Об'єм

140 л

Глибина

60 см

Приємним бонусом наших тандирів є те, що верхня кришка відкидається на напрямну і Вам немає жодної потреби підіймати її або шукати місце, де її покласти.

До комплектації входить совок і кочерга. Додатково Ви можете придбати жаровідсікач, а також решітку для овочів і риби.

Жаровідсікач — це диск із шамотної глини, яким накриваються вугілля всередині тандиру, для надання м'ясу більшого аромату диму.

Як же готувати страви в тандирі?! Закладаєте всередину дрова й розігріваємо його до моменту, коли сажаємо на його внутрішніх стінках побіліє — це означає, що тандир готовий до використання. Вигріваємо вугілля та закладаємо м'ясо. М'ясо всередину тандира закладається на шампурах, які вставляються в спеціальні прорізи на кришці тандира. В середньому м'ясо курки готується приблизно 30 хвилин, м'ясо свинини — 40, але загалом — це справа вправності. Якщо ви хочете більш продимлене м'ясо, то на дні тандира залишаємо трохи вугіллям і накриваємо їх жаровідсікачем. 

Купуйте тандири в нас і насолоджуйтеся своїми улюбленими стравами!

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
МатеріалШамотна глина
Діаметр корпусу75 мм
Діаметр горловини40 мм
Вага180 кг
Об`єм140 л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 16 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner