Тандрир — це реальна альтернатива мангалу, до того ж і з низкою переваг, а саме: заклавши м'ясо в тандир, Вам нема жодної потреби стежити за його приготуванням, оскільки м'ясо готується не на відкритих вугіллі, а запікається від жару розігрітих стінок. Водночас, після приготування м'ясо має приємний запах диму та смак страви, приготованої на багатті.
Розміри:
Висота загальна |
105 см |
Вага |
180 кг |
Товщина стінки корпусу |
8 см |
Висота без кришки |
85 см |
Діаметр горловини |
40 см |
Діаметр корпусу виробу |
75 см |
Об'єм |
140 л |
Глибина |
60 см |
Приємним бонусом наших тандирів є те, що верхня кришка відкидається на напрямну і Вам немає жодної потреби підіймати її або шукати місце, де її покласти.
До комплектації входить совок і кочерга. Додатково Ви можете придбати жаровідсікач, а також решітку для овочів і риби.
Жаровідсікач — це диск із шамотної глини, яким накриваються вугілля всередині тандиру, для надання м'ясу більшого аромату диму.
Як же готувати страви в тандирі?! Закладаєте всередину дрова й розігріваємо його до моменту, коли сажаємо на його внутрішніх стінках побіліє — це означає, що тандир готовий до використання. Вигріваємо вугілля та закладаємо м'ясо. М'ясо всередину тандира закладається на шампурах, які вставляються в спеціальні прорізи на кришці тандира. В середньому м'ясо курки готується приблизно 30 хвилин, м'ясо свинини — 40, але загалом — це справа вправності. Якщо ви хочете більш продимлене м'ясо, то на дні тандира залишаємо трохи вугіллям і накриваємо їх жаровідсікачем.
Купуйте тандири в нас і насолоджуйтеся своїми улюбленими стравами!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Шамотна глина |
Діаметр корпусу | 75 мм |
Діаметр горловини | 40 мм |
Вага | 180 кг |
Об`єм | 140 л |
- Ціна: 16 000 ₴